Cercar en aquest blog

dijous, 11 de novembre del 2010

QUÈ ÉS UNA VIDEOCONFERÈNCIA?

 Què és una videoconferència ?
La videoconferència és la comunicació de video i al mateix temps so. La videoconferència és un mitjà pel qual els individus es poden trobar cara a cara i en temps real per a parlar. Es necessita un ordinador amb un software, una càmera de vídeo i una connexió a Internet de bona qualitat.
La videoconferència permet a un grup de persones ubicades en llocs distints dur a terme reunions com si estigueren en la mateixa sala. És una combinació tecnològica d'audio, vídeo i xarxes de comunicació que serveix per que grups o individus puguen trobar-se cara a cara en un temps real per interaccionar.
És un sistema de comunicació dissenyat per a portar a terme trobades a distància, el qual, ens permet la interacció visual, auditiva i verbal amb personas de qualsevol part del món; sempre que els sitis web a distància tinguen equips compatibles i un enllaç de transmiíó entre ells.
Amb la videoconferència podem compartir aplicacions, intercanviar punts de vista, mostrar i veure tot tipus de documents, dibuixos, gràfics, fotografies, imatges d'ordinador, videos, en el mateix moment; amb el fi de crear, visualitzar i modificar arxius de forma simultània; sense necessitat de que ell o els participants hagin de traslldar-se al lloc en què s'estigui realitzant l'esdeveniment.

Perque hem serveix una videoconferència en la meva futura professió?

Una videoconferència hem pot ser de gran utilitat en la meva futura professió, utilitzant-la de mitja de comunicació amb un alumne indisposat, per fer una xerrada amb algú d’un altre país,etc. I així no tindríem cap problema de comunicació ni visualització.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada