Cercar en aquest blog

dilluns, 1 de novembre del 2010

QUÈ ÉS UN WEBQUEST?

Què és una webquest?

Es una activitat orientades a la recerca d’informació en la xarxa de manera que suposi una feina. D’aquesta manera els alumnes adquireixen els coneixements sobre temes relacionats amb els seus interessos. Podem trobar tot tipus d’activitats com per exemples; preguntes senzilles relacionades amb assumptes relacionat amb temes treballats a classe, exercicis interactius, testos mes complicats…

Dintre de l’ infinitat de webquest que hi han en destaco 2 variants:
- Caceres de tresors:  són com unes fulles de treballs o pagines web on hi ha una series de preguntes i amb un llistat de direccions de pagines d’Internet. En les que els alumnes han de buscar les respostes. Per concluir l’actvitat, hem de fer: “la gran pregunta”, la qual la seva resposta no apareix directament en les pagines web visitades. Això exigeix integrar i valorar el conceptes apressos durant la recerca. És una bona maner de introduir les T.I.C a les aules.
- Exe-learning: es un programa que et permet construir material didàctic sense ser un gran expert. També pot exportar material de la web.

Perquè hem poden servir aquest tipus de programes en el meva futura professió?
Aquests materials estan mes que res dissenyats per l’ús docents. Ja que permet la construcció, gestió de material didàctics entre d’altres funcions.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada