Cercar en aquest blog

dimecres, 10 de novembre del 2010

QUÈ ÉS UN HOT POTATOES ?

Què és un hot potatoes?
És un programa educatiu que permet generar exercicis auto correctius de manera senzilla. És d'ús gratuït per als professors i altres educadors. Es basa en el software de Java i està disponible per als principals sistemes operatius.
Permet generar sis tipus d'exercicis bàsics (cadascun representat amb una "patata" diferent): desordenar frases o paraules, qüestionaris de resposta oberta o tipus test, exercicis de relacionar, d'omplir els buits o mots encreuats . Els exercicis es poden visualitzar des del navegador i es poden configurar per formar itineraris formatius per als alumnes. Plataformes virtuals com moodel o altres LMS admeten Hotpotatoes com a recurs incrustat per millorar el lligam entre els exercicis.
( definició extreta de la viquipèdia)

Perque hem serveix un hot potatoes en la meva futura professió?

És un programa molt útil i mes en la meva futura professió perquè m’ajudaria a  minimitzar el volum de feina duna manera molt senzilla, sense ser un gran expert en les noves tecnologies d’avui dia, ja que podria crear exercicis auto correctius e infinitats d’exercicis didàctics, introduint les TIC a l’aula. I el més important e gratuït per als docents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada