Cercar en aquest blog

dijous, 11 de novembre del 2010

QUÈ ÉS UN MICROBLOGGINS?

Què és un microbloggins?

És una derivació del fenomen blog, amb la particularitat que s'hi envien missatges curts (habitualment de menys de 200 caràcters) a l'atenció del public general o només de les pròpies coneixences.
Les novetats i els avisos poden enviar-se des d'un lloc web, per missatgeria instantània, per correu electrònic a través d'aplicacions de tercers, per SMS per mòbil, etc.
El primer servei d'aquestes característiques fou Twitter posteriorment han sorgit diversos serveis similars com ara Pownce, Jaiku o Hatena Haiku que afegeixen al microblogging altres funcionalitats com la transmissió d'arxius o la notificació d'esdeveniments. 

-Twitter; és un servei de microblogging que permet als seus usuaris enviar i llegir missatges de text d'una longitud màxima de 140 caràcters (denominats tweets) mitjançant el mateix web de Twitter, SMS,missatgeria instantània o bé aplicacions de tercers com Twidroid,  Twitterrific,  Tweetie, Facebook, Twinkle, Tweetboardo TweetDeck.

Perque hem pot servir un microbloggings en la meva futura professió?

Hem podria servir com activitat a classe per poder fer activitats conjuntes amb els alumnes com per exemple un conté.. També per fer resums,activitats de síntesi degut a la limitació de caràcters.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada