Cercar en aquest blog

dijous, 11 de novembre del 2010

QUÈ ÉS UN QUADERN VIRTUAL?

Què  són els Quaderns Virtuals?
És un entorn d'aprenentatge digital que neix i es desenvolupa al departament de la generalitat de catalunya amb la voluntat de portar a la xarxa els Quaderns d'exercicis tradicionals. El projecte està format per un conjunt d'aplicacions de programari lliure que faciliten al professorat de qualsevol nivell i àrea educatius la creació de recursos didàctics multimèdia per tal d'avaluar el progrés i rendiment de l'alumnat.
Quaderns Virtuals aposta per la compatibilitat, accessibilitat i difusió d'estàndards, ja que permeten afavorir l'intercanvi, accessibilitat i compatibilitat de recursos entre diferents sistemes. Per a aquest motiu el contingut del Quadern s'emmagatzema seguint l'estàndard QTI (Question&Test Interoperability) que defineix l'estructura dels fulls i preguntes del quadern així com la seva avaluació.

Perque hem serveix un  quadern virtual en la meva futura professió?

Els quaderns virtuals hem poden ser de gran utilitat en un futur per poder compartir documents, activitats, materials didàctics, material de multimedia amb altres mestres.. de manera digital.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada